Συμμετοχή της Ergonomia στην Ευρωπαϊκή εβδομάδα για την ΑΥΕ

Φέτος η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα για την Ασφάλεια & Υγεία στην Εργασία 2010 θα εορταστεί από 25 έως 29 Οκτωβρίου 2010. Το Υπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας διοργανώνει κεντρική ημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για το 1ο έτος της Ευρωπαϊκής Εκστρατείας 2010-2011, η οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στις 26 Οκτωβρίου 2010 (ξενοδοχείο ATHENS IMPERIAL, Πλατεία Καραϊσκάκη, 9.00 π.μ.).

Στην ημερίδα θα παρουσιαστεί και η εισήγηση του Δρ. Π. Παπαδόπουλου και κ. Β. Πέππα με θέμα:  “Η σημασία της ορθής εφαρμογής των προτύπων στη διαδικασία συντήρησης εγκαταστάσεων με εξοπλισμό προστασίας από εκκρήξεις“. Επισυνάπτεται το πρόγραμμα της ημερίδας και η παρουσίαση.

Με αφορμή την ανανέωση της ιστοσελίδας μας και μόνο για το διάστημα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας για την Ασφάλεια και Υγεία της Εργασίας 2010 είναι διαθέσιμο το παρακάτω υλικό, το οποίο μπορείτε να μεταφορτώσετε (download):

 

Επίσης, στις παρακάτω υπερσυνδέσεις (links) μπορείτε να παρακολουθήσετε και σχετικά videos για θέματα ΑΥΕ, τα οποία έχει επιμεληθεί ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός για την Ασφάλεια και Υγεία στην Εργασία:

καθώς έπίσης και  τα Ενημερωτικά Δελτία που εκδίδει στα Ελληνικά.