Συνεργασία με Summer Nostos Festival – ΚΠΙΣΝ

Ergonomia - workers

Η Ergonomia συνέβαλε καθοριστικά στην διεξαγωγή με απόλυτη ασφάλεια του Summer Nostos Festival, στους χώρους και τη στέγη του ΚΠΙΣΝ.

Ολοκληρώθηκε και φέτος με επιτυχία το Summer Nostos Festival, από το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Αυτή τη φορά σε online εκδοχή, στο πλαίσιο αποφυγής συγκεντρώσεων για την προστασία του κοινού από την πανδημία. Τα δρώμενα διεξήχθησαν στους χώρους του Κέντρου, μάλιστα δύο από αυτά (η παράσταση «Μετέωρη» και η συναυλία των Melisses) επάνω στην οροφή του, στο ενεργειακό στέγαστρο! Η ασφάλεια αυτών των υλοποιήσεων ήταν μια ιδιαίτερη πρόκληση.

Η Ergonomia, Σύμβουλος Ασφάλειας και Υγείας του ΚΠΙΣΝ από την αρχή της λειτουργίας του, ανέλαβε και την επιμέλεια ασφαλούς διεξαγωγής όλων των εκδηλώσεων του Summer Nostos Festival, φροντίζοντας για την ασφάλεια των συντελεστών και του προσωπικού που εργάστηκε για αυτό. Έχοντας φέρει σε πέρας ένα ακόμα εξειδικευμένο και απαιτητικό έργο, αισθάνεται περήφανη και εκφράζει τις ευχαριστίες της στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη.

Τύπος άρθρου

Νέα της Εταιρείας
2020-05-05