Καριέρα

Γίνε μέρος της ομάδας μας!
join our team

Για περισσότερα από 30 χρόνια, έχουμε συνεργαστεί με χιλιάδες επιχειρήσεων και οργανισμών, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Στην Ergonomia, εργαζόμαστε ως εξειδικευμένοι επαγγελματίες οι οποίοι παρέχουν υπηρεσίες που προάγουν την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία, καθώς και την Ασφάλεια Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων. Πάνω από όλα όμως, επιλέγουμε να βλέπουμε τους εαυτούς μας ως μια ομάδα ανθρώπων που αγαπούν να εργάζονται μαζί, στοχεύοντας σε μια κοινωνία όπου ο άνθρωπος βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο της προσοχής.

Οι αξίες μας

 • Ακεραιότητα
  Σεβόμαστε την ομάδα μας και τους πελάτες μας και ταυτόχρονα εκτιμούμε και προωθούμε την ειλικρίνεια.
 • Ομαδική Εργασία
  Χρησιμοποιούμε ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων και γνώσεων και μαθαίνουμε ο ένας από τον άλλο μέσω αποτελεσματικής συνεργασίας.
 • Στόχευση στην εμπειρία του πελάτη
  Είμαστε αφοσιωμένοι στη συνεχή βελτίωση της ικανοποίησης των πελατών.
 • Ποιοτικές υπηρεσίες
  Είμαστε αφοσιωμένοι στα υψηλότερα πρότυπα για την παροχή ποιοτικών και καινοτόμων υπηρεσιών.

Γιατί να γίνεις μέρος της ομάδας μας;

 • Επενδύουμε στους ανθρώπους μας
  Παρέχουμε πραγματικές ευκαιρίες ανάπτυξης και εκτιμούμε τη σημασία της προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης μέσω εκπαιδευτικών δράσεων σε λειτουργικούς ή μη, τομείς.
 • Αναγνωρίζουμε και επιβραβεύουμε τη συνεισφορά των ανθρώπων μας
  Προσφέρουμε ανταγωνιστικές αμοιβές, αλλά πάντα αναζητούμε και άλλους τρόπους για να ανταμείβουμε εκείνους ή εκείνες που σταθερά ανταποκρίνονται στις προσδοκίες μας.

Εάν θέλεις να γίνεις μέρος της ομάδας της Ergonomia, κάντε αίτηση σε κάποια από τις παρακάτω διαθέσιμες ανοιχτές θέσεις.