Ευρωπαϊκή Εβδομάδα AYE: Η Ergonomia συμβάλει στην Πρόληψη των Μυοσκελετικών Παθήσεων

OSHweek22

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα για την Ασφάλεια και Υγεία στην Εργασία (24-30 Οκτωβρίου 2022) εστιάζει και φέτος στην  Πρόληψη των Μυοσκελετικών Παθήσεων (ΜΣΠ) οι οποίες σύμφωνα με Ευρωπαϊκή Έρευνα αποτελούν την σημαντικότερη πάθηση λόγω εργασίας. Στη χώρα μας  εκδηλώθηκαν σε ποσοστό 57% των εργαζομένων, παρουσιάζοντας αυξητική τάση.

Η Ergonomia συμβάλει στην Πρόληψη των ΜΣΠ ενημερώνοντας και εκπαιδεύοντας εργαζόμενους και στελέχη διαρκώς για το πως μπορεί να περιορισθεί η εκδήλωση των ΜΣΠ. Ειδικότερα, στα πλαίσια   της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Ασφάλειας και Υγείας διοργανώνει, με δωρεάν συμμετοχή, τις εξής εκδηλώσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης:

Πρόληψη Μυοσκελετικών Παθήσεων (ΜΣΠ) σε χώρους παραγωγής:

  • Webinar: Πρόληψη ΜΣΠ σε χώρους παραγωγής, Τετάρτη 26 Οκτωβρίου, 2:00-3:00 μμ
  • Βιωματική εκπαίδευση: Πρόληψη ΜΣΠ στην βιομηχανική παραγωγή, Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 4:00-5:00 πμ,  στα γραφεία της Ergonomia.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

QR Πρόληψη Μυοσκελετικών Παθήσεων (ΜΣΠ) σε χώρους παραγωγής

Πρόληψη Μυοσκελετικών Παθήσεων (ΜΣΠ) σε χώρους γραφείων:

  • Webinar: Πρόληψη ΜΣΠ σε χώρους γραφείων, Τετάρτη 26 Οκτωβρίου, 3:00-4:00 μμ
  • Βιωματική εκπαίδευση:  Εφαρμογή κανόνων εργονομίας σε χώρους γραφείων,  Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 9:30-10:30 πμ,  στα γραφεία της Ergonomia.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

QR Πρόληψη Μυοσκελετικών Παθήσεων (ΜΣΠ) σε χώρους γραφείων

Η συμμετοχή στις παραπάνω εκδηλώσεις είναι ελεύθερη!

Επωφεληθείτε κι εσείς από τις εκδηλώσεις της Ergonomia, συμμετέχοντας σε αυτή την σημαντική εκστρατεία ευαισθητοποίησης!

Τύπος άρθρου

Νέα της Εταιρείας
2022-09-29