28 Απριλίου 2023: Παγκόσμια Ημέρα ΑΥΕ - Free Webinar από την Ergonomia

AYE World Day

Η Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία γιορτάζεται την Παρασκευή 28 Απριλίου 2023. Το φετινό της θέμα είναι: «Ασφαλές και Υγιές Εργασιακό Περιβάλλον: Θεμελιώδης αρχή και δικαίωμα στην εργασία». Διαβάστε περισσότερα σχετικά:   Ιστότοπος ΕΛΙΝΥΑΕ    Ιστότοπος ILO
 

Free Webinar : Καλλιέργεια Κουλτούρας ΑΥΕ στην Επιχείρηση”

Προσφορά της Ergonomia στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας ΑΥΕ

Πέμπτη 4/5 | 3:00-4:00μμ | Ελεύθερη συμμετοχή

webinar

Το Webinar «Καλλιέργεια Κουλτούρας ΑΥΕ στην Επιχείρηση» διοργανώνεται στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας ΑΥΕ (28 Απριλίου), η οποία φέτος έχει ως θέμα «Ασφαλές και Υγιές Εργασιακό Περιβάλλον: Θεμελιώδης αρχή και δικαίωμα στην εργασία». Η συμμετοχή στο Webinar είναι ελεύθερη.

Το ασφαλές και υγιές εργασιακό περιβάλλον συμβάλλει καθοριστικά στην δημιουργία ευνοϊκών συνθηκών για τεχνολογική εξέλιξη, καινοτομία και ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Γι’ αυτό και περιλαμβάνεται στους βασικούς δείκτες ESG (περιβάλλον, κοινωνία, διακυβέρνηση) με τους οποίους αξιολογείται πλέον η βιωσιμότητα και η αξία μιας επιχείρησης.

Τρία έμπειρα στελέχη της Ergonomia παρουσιάζουν πρακτικούς τρόπους, μεθόδους και απτά παραδείγματα για την καλλιέργεια Κουλτούρας ΑΥΕ και απαντούν στις ερωτήσεις των συμμετεχόντων: o Αθανάσιος Νταβέλος επιστημονικός υπεύθυνος στην Ergonomia - ειδικός ιατρός εργασίας, ο Ηλίας Σπηλιόπουλος μηχανολόγος μηχανικός - επιστημονικός υπεύθυνος ασφάλειας εργασίας και η Μαργαρίτα Κύρκου Ψυχολόγος - συνεργάτης του τμήματος ErgoWell-being. Ο Ηλίας Μπανούτσος, ιδρυτής της Ergonomia, θα συντονίσει το panel των ειδικών.

Θα αναφερθούν τα βήματα και οι ενέργειες με τις οποίες χτίζεται η Κουλτούρα ΑΥΕ σε μια Επιχείρηση, οι προϋποθέσεις και οι ακρογωνιαίοι λίθοι. Επίσης, ποια ειδικά προγράμματα μπορούν να εφαρμοσθούν και πώς αυτά συμβάλλουν στην δημιουργία ευνοϊκών συνθηκών για τεχνολογική εξέλιξη, καινοτομία και ανθεκτικότητα.

Το Webinar απευθύνεται στο ευρύ κοινό στελεχών και εργαζομένων που, ανεξάρτητα από το αντικείμενο της εργασίας τους, ενδιαφέρονται για την διαρκή ανάπτυξη της κουλτούρας Α&Υ στην εργασία και όχι μόνο.

Δηλώστε ενδιαφέρον για τη συμμετοχή σας ΕΔΩ

QR Webinar OSH Culture 2304

Τύπος άρθρου

Νέα της Εταιρείας
Νέα του Κλάδου
2023-04-25