Το Safety4All στη Διεθνή Έκθεση BEYOND expo

s4all beyond 23

Η mobile εφαρμογή Safety4All είναι ένα πρωτοποριακό ψηφιακό εργαλείο που ανέπτυξε η Ergonomia, με σκοπό την καλλιέργεια Κουλτούρας Ασφάλειας στο ευρύ κοινό. Αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Επεξεργασίας Λόγου και το Ινστιτούτο Βιομηχανικών Συστημάτων του Ερευνητικού Κέντρου “Αθηνά”.

s4all beyond

Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Συνέδριο TECH4PEOPLE στη Διεθνή Έκθεση BEYOND expo, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, από 24 ως 26 Μαΐου 2023.

beyond 1   beyond 2

Τα οφέλη του Safety4All παρουσίασε ο Γιώργος Μπανούτσος, business development manager στην Ergonomia, σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι της έκθεσης:

GBanoutsos video


Σχετικά με τo Safety4All

Το Safety4All δημιουργεί νέα δεδομένα για την καλλιέργεια Κουλτούρας Ασφάλειας & Υγείας στο ευρύ κοινό, αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες και δυνατότητες, όπως είναι το crowdsourcing και η τεχνητή νοημοσύνη.

Προσφέρει στον χρήστη ενημέρωση και προ-αξιολόγηση των κινδύνων, ενώ διευκολύνει τον αρμόδιο στην υλοποίηση διορθωτικών ενεργειών.

Το κυριότερο, συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα ασφάλειας και υγείας και στην εμπλοκή περισσότερων προσώπων αρμόδιων για την πρόληψη των κινδύνων

s4all concept diagram

s4all project 2

Αναπτύχθηκε από την Ergonomia σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Επεξεργασίας Λόγου και το Ινστιτούτο Βιομηχανικών Συστημάτων του Ερευνητικού Κέντρου “Αθηνά”.

s4all logos

Χρηματοδότηση: ΕΠ Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ) Δράση «ΕΡΕΥΝΩ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ», Β' κύκλος, Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία, ΕΣΠΑ 2014 –2020"

espa


Κατέβασμα εφαρμογής:

apple store   s4all apple

google play   s4all google


Περισσότερες πληροφορίες:  

https://www.s4all.gr/

Τύπος άρθρου

Νέα της Εταιρείας
2023-05-29