Εκπαίδευση Α' Βοηθειών - Δωρεάν από την Ergonomia

Η Ergonomia τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Πρώτων Βοηθειών (9/9) και την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης - ΚΑΡΠΑ (16/10), διοργανώνοντας στα γραφεία της εκπαιδεύσεις Α' Βοηθειών - ΚΑΡΠΑ, με δωρεάν συμμετοχή.

Οδηγός “Ασφαλής κολύμβηση και πρόληψη πνιγμού”

Η Παγκόσμια Ημέρας Πρόληψης Πνιγμού, στην 25 Ιουλίου, υπενθυμίζει σε όλους ότι ο καθένας μπορεί να πνιγεί. Παγκοσμίως, o πνιγμός αποτελεί την τρίτη κύρια αιτία ακούσιου τραυματισμού, ενώ στην Ελλάδα, κάθε χρόνο περίπου 350 άτομα χάνουν τη ζωή τους στο υδάτινο περιβάλλον.

Καλό καλοκαίρι

Με υγεία, ασφάλεια και χαλάρωση

Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι, με υγεία και ασφάλεια, αλλά και γεμάτο ξεκούραση, χαλάρωση και όμορφες στιγμές κοντά στους αγαπημένους μας!

Η Ergonomia θα συνεχίσει να λειτουργεί για όλη την καλοκαιρινή περίοδο, έτοιμη να καλύψει κάθε έκτακτη ανάγκη των πελατών της.

"Wellbeing: Η φυσική συνέχεια μιας ESG πολιτικής"

(δημοσίευση στο περιοδικό HR Professional Ιουλίου 2023) Μιλώντας με όρους βιωσιμότητας, ποιες θα ήταν κάποιες καλές πρακτικές για να ζούμε σε ένα περιβάλλον well-being, που να στοχεύει στην αέναη εξέλιξη, μακροημέρευση και ευεξία; Τι μας διδάσκει η φύση για το εργασιακό οικοσύστημα;

Το Safety4All στη Διεθνή Έκθεση BEYOND expo

Η mobile εφαρμογή Safety4All είναι ένα πρωτοποριακό ψηφιακό εργαλείο που ανέπτυξε η Ergonomia σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Επεξεργασίας Λόγου και το Ινστιτούτο Βιομηχανικών Συστημάτων του Ερευνητικού Κέντρου “Αθηνά”.

Πανελλήνια Συνάντηση Συνεργατών Ergonomia

Το Σάββατο 13 Μαΐου, στο Βυζαντινό & Χριστιανικό Μουσείο στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των συνεργατών της Ergonomia από όλη την Ελλάδα, όπου εορτάστηκαν και τα 30 χρόνια από την ίδρυση της εταιρείας.

"Το ασφαλές και υγιές περιβάλλον εργασίας αποτελεί Αξία"

Άρθρο του κ. Ηλία Μπανούτσου, ιδρυτή και Προέδρου της Ergonomia, στην ειδική έκδοση του Industry της 28/4/2023, αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα ΑΥΕ.