Καλοκαιρινοί οδηγοί από την Ergonomia

H Ergonomia έχει εκδόσει και προσφέρει ελεύθερα τρεις οδηγούς, για να κάνουν το καλοκαίρι μας πιο ασφαλές, όχι μόνο στην εργασία αλλά και στις οικογενειακές στιγμές μας και στις διακοπές. Μπορείτε να τους αποθηκεύσετε στον υπολογιστή ή το κινητό σας τηλέφωνο για κάθε ανάγκη.

Διαδίδουμε την Θεωρία και τις Εφαρμογές της στην Επαγγελματική & Βιομηχανική Ασφάλεια

H Ergonomia συνεχίζει την πρωτοβουλία των ενημερωτικών Webinars: «Διαδίδουμε την Θεωρία και τις Εφαρμογές της στην Επαγγελματική & Βιομηχανική Ασφάλεια», με ελεύθερη συμμετοχή. Δηλώστε συμμετοχή στο επόμενο Webinar...

Εκπαίδευση A' Βοηθειών από την Ergonomia - 1o Τετράμηνο 2024

Η εκπαίδευση πρώτων βοηθειών μπορεί κυριολεκτικά να σώσει ζωές ανθρώπων! Ευχαριστούμε θερμά τους πελάτες μας, καθέναν από αυτούς ξεχωριστά, για την εμπιστοσύνη, τον ενθουσιασμό και την συμμετοχή τους στα σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών με την Ergonomia...

Προστατευόμαστε από τη νόσο των λεγεωναρίων

Η νόσος των λεγεωναρίων είναι μία σοβαρή μορφή πνευμονίας που προκαλείται από την εισπνοή του βακτηρίου Legionella pneumophila ή άλλα είδη βακτηρίων της ίδιας οικογένειας. Οι κλιματολογικές συνθήκες στην Ελλάδα ευνοούν την εμφάνιση λοιμώξεων από τη νόσο των λεγεωναρίων (ζεστό κλίμα, λειτουργία κλιματιστικών, παρατεταμένοι καύσωνες κ.λπ.).

ΥΠΠΑ (whistleblowing): Διευκρινίσεις σε video

Η νομοθετική υποχρέωση των επιχειρήσεων για ορισμό Υπεύθυνου Παραλαβής και Παρακολούθησης Αναφορών (ΥΠΠΑ) δημιουργεί σειρά ερωτημάτων στις επιχειρήσεις τα οποία απαντά ο νομικός κ. Πολυχρόνης Καρσαμπάς.