Σταματάμε την Πανδημία: Η Ασφάλεια & Υγεία στην Εργασία Σώζει Ζωές

Σταματάμε την Πανδημία: Η Ασφάλεια & Υγεία στην Εργασία Σώζει Ζωές

 

Η Ergonomia ακολουθώντας συνεχώς τις εξελίξεις σχετικά με την Πανδημία του Covid-19 και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ΑΥΕ, διοργάνωσε με εξαιρετική επιτυχία την Τρίτη 28 Απριλίου, επίκαιρο webinar με θέμα:
“Σταματάμε την Πανδημία: Η Ασφάλεια & Υγεία στην Εργασία Σώζει Ζωές”, στο οποίο παρουσιάστηκαν και αναλύθηκαν σημαντικά ζητήματα που θα αντιμετωπίσουν οι εργαζόμενοι κατά την διάρκεια της επιστροφής τους στον χώρο εργασίας τους. Παράλληλα απαντήθηκαν αρκετές ερωτήσεις οι οποίες τέθηκαν από ένα σημαντικό αριθμό συμμετεχόντων προερχόμενων από όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους.

Το webinar παρουσίασε ο κ. Ηλίας Σπηλιόπουλος, Μηχανολόγος Μηχανικός και Διευθυντής Ανάπτυξης του Δικτύου Τεχνικών Ασφαλείας & Ιατρών Εργασίας της Ergonomia, καθώς και ο Ειδικός Ιατρός Εργασίας κ. Αθανάσιος Νταβέλος, Επιστημονικός Υπεύθυνος Ιατρικής της Εργασίας στην Ergonomia.

Η Ergonomia, ανταποκρινόμενη άμεσα στις ανάγκες των πελατών της, θα συνεχίσει να οργανώνει επίκαιρα webinars λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες εξελίξεις ώστε να προάγει την Ασφάλεια, την Υγεία και την Ευεξία στην Εργασία, καθώς και σεμινάρια e-learning με στόχο την ολοκληρωμένη κατάρτιση των εργαζομένων και των στελεχών των επιχειρήσεων.

Παρακολουθείστε ολόκληρο το webinar εδώ

 

Τύπος άρθρου

Οδηγίες
2020-09-18